Blä

Idag blev de ingen träning, jag hade missuppfattat att träningen var hemma hos Hilde ! Men feliso kändes fin och så! Jag jobbade igenom honom och allt kändes bra!
Håller på att planera resterande delen av året med tävlingar!

1/11- Helsingborg 110 120
3/11 Helsingborg 120
16/11 skabersjö 115 125
1/12 åsbo ponnyklubb 110 120 eller 120 125
14/12 Åstorp 120
15/12 Åstorp 110 120


Såhär kommer de antagligen att se ut resten av året! Sen kommer feliso få en lite längre vila. Har dock inte bestämt riktigt när den kommer vara! Ser ut som jag velat tävla slutet av januari egentligen då Helsingborg och Åstorp har tävlingar men vi får se hur de blir!

Träning

Idag är de dressyr träning för Hilde! En av veckans höjdpunkter! Blir till att stämma av så allt fungerar inför tävlingen i helgen! Funderar på om jag ska efteranmäla kossan till 110 imorgon fortfarande! Uhmm. Svårt att bestämma sig är så dyrt att tävla på Helsingborg;(

Duktiga feliso

Igår och idag red jag feliso i ridhuset nu börjar de verkligen bli mörkt och tråkigt.... Han kändes väldigt fin och jobbar mycket med att han ska gå rakt på spåret i galoppen! I högergallop vill han gärna gå
På två spår!!!!
Imorgon blir de ett lätt träningspass för
Hilde för att sedan tävla en 110.120 på fredag i Helsingborg!!!

Träning

Ida blir de träning! Kommer rida Kosmita i med feliso gick för Lennart i helgen! Men innan dess blir de att rida igenom flisan lite, han har vilat nu 2 dagar och ska tävlas i helgen så han behöver gå ordentligt idag!

Veckorna som gått

Mycket har hänt jag och feliso trimmar på som aldrig förr, träningarna går super! Dom senaste dressyrträningarna har varit bra mycket lösgörande och få feliso rak i galoppen på spåret osv. Grejor som jag övar på i veckorna också! Mina föräldrar har varit bortresta vilket inneburit att de blivit lite mindre ridning om dagarna! I fredag och lördags tränade vi för L gick super bra! De e mycket de här att feliso ska gå framåt efter hinderna och innan jag börjar ta tillbaka måste han bjuda!
I helgen blir de tävling i Helsingborg han går 110 120 120. Dom två senaste tävlingarna har jag haft lite otur: lillhagen var jag 10 à i 110 och i 120 blev de kaos. Feliso rev redan nr 2 sen fick jag några dåliga språng helt mitt fel....
Sen har jag även hunnit vara i flyinge 120 125, bommarna var verkligen inte på min sida men tar med min 2 okej rundor. Underlaget var verkligen dåligt och kände mig väldigt osäker då alla hinder stod så man hoppade precis mot väggen för att sedan hinna svänga direkt för att inte missa hindret! Men som sagt var 2 helt okej rundor bra flyt men resultatet visade helt klart något annat..

Träning

Tränat båda hästarna idag för Jenny! Båda gjorde kanon träningar. Feliso var klockren rakt igenom! De e bara lite ja inte får släppa iväg han men när man har 0 fel igenom på en träning med alla språng var bra utom första krysset i trav som jag var lite före han!

Tävling mes båda i lillhagen på lördag!!


Förra veckan

Förra veckan som gick hade först feliso några lugna dagar, red ut eller tog de lite lugnt på ridbanan/ ridhuset. I slutet av veckan blev de trimm igen tex dressyrträning! Feliso har ju bytat lite varv och går nu lite bättre i höger än vänster! Igår vilade Felsio och idag blir de hoppträning med båda hästarna!! Till helgen tävlar vi lördag feliso 110 120 och Kosmita 110!


RSS 2.0